Un apartament în cea mai bogată comună a țării, Florești, considerată un fel de cartier-dormitor a Clujului, a ajuns să coste o adevărată avere.

Spre comparație, de aceiași bani un cumpărător s-ar putea orienta spre sudul Spaniei, unde o locuință poate costa de 5-6 ori mai puțin, potrivit Adevarul.ro.

Prețurile imobiliarelor au luat-o razna în Vestul țării, la Cluj, dar și în orășelele sau comunele învecinate, care profită de această proximitate.

Un apartament de 81 mp în comuna Florești, la câțiva kilometri de Cluj, costă 167.000 de euro, conform unui anunț postat pe Facebook de o persoană care vinde două locuințe identice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Cât costă un apartament în cea mai bogată comună a țării. Este o avere: "Doar proștii cumpără la așa preț"

Cât costă un apartament în cea mai bogată comună a țării

Cum sună un anunț de vânzare în Florești

„Persoană fizică vând 2 apartamente identice că și configurație și finisaje,în Florești stradă Avram Iancu,la 300 m de locația Spitalului Regional de Urgență și 1 km de Vivo. Edificate în 2024, inisate simplu, dar modern apartamentele au suprafață utilă de 81 mp și se compun din living cu dinning și bucătărie, 2 dormitoare, 2 băi, o debara, 2 terase mari și câte o parcare.

Încălzire prin pardoseală, întrerupatoare și prize smart, conectate la Alexa, totul poate fi controlat prin aplicație de la distanță. Preț pentru fiecare apartament -165.000 euro cu parcare exterioară sau 167.000 eur cu parcare subterană”, se precizează în postare.

La un simplu calcul, rezultă că prețul pentru un metru pătrat este peste 2.000 de euro.

Reacțiile nu au întârziat să apară, potrivit sursei citate.

Mai mulți internauți l-au ironizat pentru preț.

Chilipir. Proștii cumpără la așa preț. Păstrați-l până la anul pe vremea asta, că va fi 80.000”, a scris cineva. „ Banii ăstia…. Poate amândouă, împreuna. Și dacă-s unul lângă celălalt, dărâmăm peretele și facem de o «vilă»” și „Foarte probabil sunt unul peste altul ”, au fost alte ironii.

Cu toate acestea, în Florești pot fi găsite și oferte mai scumpe. De exemplu, în ofertele postate pe portalul imobiliare.ro, un apartament cu două camere lângă un important centru comercial din zonă costă 147.000 de euro, deși are o suprafață mai mică, de 58 mp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si