Close sidebar
Close sidebar

Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun din Sibiu. Pentru a mânca, românii scot bani grei din buzunar

Ce prețuri au băuturile și mâncare la Târgul de Crăciun din Sibiu. Pentru un pahar de vin fiert și o porție de mâncare, românii scot bani grei din buzunar.

Elena Tasca,

Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun din Sibiu

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Târgul de Crăciun din Sibiu s-a deschis pe 15 noiembrie. Printre atracțiile turistice se regăsesc, bineînțeles, și preparatele tradiționale și vinul fiert. Cât costă un pahar din băutura specifică sezonului și cât scot românii din buzunar pentru a mânca?

Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun din Sibiu

Băutura sezonului este preferată și la Târgul de Crăciun de la Sibiu. Potrivit informațiilor transmise de turnulsfatului.ro, ca să bei un pahar de vin fiert în spiritul sărbătorilor, trebuie să plătești între 12 și 17 lei, în funcție de tipul de vin și dimensiunea paharului.

Tot la capitolul de băuturi calde se regăsesc ceaiul și cafeaua, care costă în jur de 8 lei.

Citește și: Silviu Prigoană și-a scos la vânzare casa înainte să moară! Cum arată vila de lux la interior și cu ce sumă colosală se vinde? 

Românii scot bani grei din buzunar pentru a mânca la târg

La Târgul de Crăciun din Sibiu, turiștii se pot bucura de o varietate de produse. De la turtă dulce și clătite, la sarmale sau ciolan afumat, doritorii pot găsi orice în tarabele expuse.

Citeste si: Când intră alocațiile pe card în luna decembrie 2024: Suma de bani pe care copiii urmează să o primească în plus începând cu luna ianuarie 2025- kanald.ro

Citeste si: Vila lui Silviu Prigoană a fost scoasă la vânzare! Cum arată „palatul groazei”, așa cum îl numește Adriana Bahmuțeanu, la interior! Suma uriașă pe care o cer pe casa cu piscină și cinema- wowbiz.ro

Citeste si: Vin ninsorile în România. Informare meteo ANM de vreme rea pentru toată țara- antena3.ro

Printre cele mai ieftine produse se regăsesc turta dulce, care costă 12 lei, și un șirag de covrigi, care costă  15 lei.

Pentru o clătită simplă, românii scot din buzunar 20 de lei. Prețul poate ajunge până la 30 de lei, în funcție de topping-uri și umplutura aleasă. Aceeași situație este și în cazul langoșului. Un langoș simplu costă 20 de lei, iar în funcție de aroma aleasă, prețul crește cu 5 lei.

Printre cele mai scumpe preparate se află sarmalele. O porție de două sarmale, cu pâine și smântână, costă 35 de lei. Pentru o porție de tocană de vită, românii trebuie să scoată din buzunar 40 de lei, iar pentru o porție de ciolan cu murături, turiștii plătesc 50 de lei.

Citește și: Elena-Maria a supraviețuit ca prin miracol, când nimeni nu îi dădea vreo șansă. S-a născut la 22 de săptămâni, iar după trei luni a ajuns în brațele mamei: "O luptătoare"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI