Julieta Szonyi a povestit pentru ziarul "Adevarul" cum a primit rolul Adnana, din "Toate panzele sus". "M-au chemat la probe, si am vrut sa intru in personaj, asa cum il credeam eu din carte. in birou era domnul Mircea Muresan (n.r. regizorul serialului) si sub birou cainele, Labus. Am spus buna ziua si deodata nu a mai avut cu cine sa vorbeasca, caci m-am bagat sub birou si ma ocupam de catel.

Am filmat aproape un an, dar s-a filmat mult, constant, in portul Tomis din Constanta. Dupa care s-a filmat in Bulgaria si la Sinaia", a povestit actrita.

In total, a jucat in 11 pelicule, iar la un moment dat a fost interzisa de regimul comunist. Nu a aflat din ce motive, dar numele ei aparea pe o "lista neagra". De altfel, niciodata nu a avut permisiunea sa iasa din tara. Dupa 1990, a primit din ce in ce mai putine roluri, cele mai multe minore.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 

 

 

Sursa: Click


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si