Close sidebar
Close sidebar

Cat de bine arata "Adnana" din Toate panzele sus! Actrita Julieta Szonyi a implinit 69 de ani!

Julieta Szonyi facea furori in tinerete cu roluri precum Adnana din filmul "Toate panzele sus" si "Felix si Otilia". Actrita interzisa in vremea comunistilor a implinit 69 de ani si nu mai joaca de multi ani. I s-au oferit doar roluri mici dupa 1990.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Julieta Szonyi a povestit pentru ziarul "Adevarul" cum a primit rolul Adnana, din "Toate panzele sus". "M-au chemat la probe, si am vrut sa intru in personaj, asa cum il credeam eu din carte. in birou era domnul Mircea Muresan (n.r. regizorul serialului) si sub birou cainele, Labus. Am spus buna ziua si deodata nu a mai avut cu cine sa vorbeasca, caci m-am bagat sub birou si ma ocupam de catel. Am filmat aproape un an, dar s-a filmat mult, constant, in portul Tomis din Constanta. Dupa care s-a filmat in Bulgaria si la Sinaia", a povestit actrita.

In total, a jucat in 11 pelicule, iar la un moment dat a fost interzisa de regimul comunist. Nu a aflat din ce motive, dar numele ei aparea pe o "lista neagra".

De altfel, niciodata nu a avut permisiunea sa iasa din tara. Dupa 1990, a primit din ce in ce mai putine roluri, cele mai multe minore.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

 

 

Sursa: Click

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI