Nu mai este un secret cât de bogat este Mihai Sturzu. Fostul membru al trupei HI-Q, care s-a făcut pilot de avion la o companie lowcost ce activează în România, a decis să revină în politică.

Astfel, el va candida la alegerile europarlamentare din luna mai pe listele partidului PRO România, condus de Victor Ponta. Recent, Sturzu şi-a depus declaraţia de avere, care este una consistentă.

( vezi ce avere are preotul care va candida la alegerile europarlamentare)

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Carmen Avram a încasat un salariu fabulos, dar este de două ori mai mic decât al soţului ei! Ea şi Adrian Ursu au două case şi un apartament!

Cât de bogat este Mihai Sturzu. Are 40.000 de euro în conturi

Astfel, Sturzu deţine patru terenuri agricole, un apartament în Braşov şi o casă de locuit în comuna vâlceană Lădeşti.

În conturi, Sturzu are aproximativ 40.000 de euro. De remarcat este faptul că Sturzu a acordat trei împrumuturi unor persoane fizice, totalul fiind unul impresionant, de 156.000 euro şi 19.000 de dolari, adică aproximativ 170.000 de euro. Sturzu are şi el un credit la o bancă, în valoare de 179.657 de lei.

Cât de bogat este Mihai Sturzu. A câştigat 20.000 de euro ca pilot

Din documentele oficiale reiese cât de bogat este Mihai Sturzu. La venituri, Sturzu a completat că a încasat 77.510 lei şi 3.649 de euro de la compania aeriană. Astfel, el a câştigat, ca pilot, aproximativ 20.000 de euro, dar e posibil ca suma să fi fost primită în doar câteva luni, nu într-un an. Sturzu a mai încasat 3.651 de lei din drepturi de autor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si