Printre cele 40 de întrebări pe care i le-a adresat Denise Rifai, Elena Udrea a răspuns și la cele referitoare la averea sa.

Despre bogăția Elenei Udrea s-a vorbit probabil la fel de mult ca despre relația pe care a avut-o cu Traian Băsescu, mai ales că a fost căsătorită 10 ani cu unul dintre oamenii foarte bogați de la noi din țară, Dorin Cocoș. În ultima declarație de avere pe care a trebuit să o completeze în calitate de politician, Elena Udrea a scris că avea în proprietate un sfert dintr-o vilă aflată în București, două mașini, bijuterii

de 100.000 de euro, acțiuni la 4 firme și împrumuturi acordate către alte cinci companii.

Elena Udrea si Denise Rifai
Elena Udrea, invitata in emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai”[Sursa foto: kanal d]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Întrebată de Denise Rifai cât de bogată este de fapt, Elena Udrea a răspuns: ”Depinde la ce ne raportăm. Față de marea majoritate a oamenilor, da. Față de cei care sunt in Top 300, nu. Am suficent cât să mă simt bine, să am o viață liniștită împreună cu copilul meu, cu familia mea. Sunt mulțumită, mai ales acum că nu fac politică, tind să fac afaceri și să cresc averea familiei”.

Elena Udrea, mai bogată decât Adrian Alexandrov

Denise Rifai a continuat și a întrebat-o pe Elena Udrea cine are mai mulți bani, ea sau partenerul său, Adrian Alexandrov.  

”Nu am făcut un calcul, probabil că în acest moment am eu. Pentru că așa cum ați văzut în declarația de avere sunt împrumuturi pe care le-am oferit de-a lungul timpului, în firme, bani pe care i-am  introdus în firme pentru a consolida afaceri, bani care mi se tot restituie acum.

Mai sunt și alte activități pe care le-am făcut în timp, de pe urma cărora am un oarecare profit în momentul acesta. Așa că încă eu, dar mi-ar plăcea la un moment dat, partenerul să fie cel care aduce mai mulți bani acasă decât mine. Dar, am început să mă ocup și de afaceri ca să îmi cresc veniturile”, a spus Elena Udrea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si