Medicul a dorit să dezmintă zvonurile vehiculate cu privire la infectările unor voluntari care, în ciuda prezenței anticorpilor, ar fi contractat oricum virusul COVID-19. Ginsburg a clarificat că o persoană trebuie considerată vaccinată numai la 21 de zile după a doua administrare a vaccinului Sputnik V și că preparatul necesită mult timp pentru a favoriza producerea de anticorpi pentru protecție receptorului.

Niciunul dintre cei două mii de voluntari care au primit dubla administrare a vaccinului Sputnik V nu a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, potrivt lui Alexander Gintsburg.

Citeste si: Fiul lui Emi Pian a fost reținut pentru trei infracțiuni de furt și două de complicitate la furt! Vezi modul incredibil cum a scăpat de pușcărie! EXCLUSIV

Putin vrea să ofere gratuit vaccinul tuturor angajaților ONU

Citeste si: Dezinformare uriașă a soțului politician al Oanei Stancu! Supărat că autoritățile interzic pelerinajele creștinilor, senatorul Daniel Zamfir a înfierat un festival gay care va fi organizat online!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Vaccinul împotriva coronavirusului în viitor trebuie să fie accesibil întregii lumi, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul unui discurs rostit la cea de-a 75-a sesiune a Adunării Generale a ONU.

“Suntem dispuși să ne împărtășim experiența și să continuăm cooperarea cu toate statele și structurile internaționale, inclusiv în ceea ce privește livrarea în alte state a vaccinului rusesc, care și-a demonstrat siguranța și eficiența”, a spus el.

“Rusia este convinsă că trebuie utilizate toate capacitățile industriei farmaceutice globale pentru ca în viitorul apropiat să fie asigurat accesul liber la vaccinare a cetățenilor tuturor statelor”, a subliniat Putin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si