Close sidebar
Close sidebar

Cât de eficient este vaccinul rusesc împotriva coronavirusului

Alexander Gintsburg, șeful Centrului Național de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya din Moscova crede că vaccinul rusesc ar fi salvarea împotriva coronavirusului.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Medicul a dorit să dezmintă zvonurile vehiculate cu privire la infectările unor voluntari care, în ciuda prezenței anticorpilor, ar fi contractat oricum virusul COVID-19. Ginsburg a clarificat că o persoană trebuie considerată vaccinată numai la 21 de zile după a doua administrare a vaccinului Sputnik V și că preparatul necesită mult timp pentru a favoriza producerea de anticorpi pentru protecție receptorului.

Niciunul dintre cei două mii de voluntari care au primit dubla administrare a vaccinului Sputnik V nu a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, potrivt lui Alexander Gintsburg.

Citeste si: Fiul lui Emi Pian a fost reținut pentru trei infracțiuni de furt și două de complicitate la furt! Vezi modul incredibil cum a scăpat de pușcărie! EXCLUSIV

Putin vrea să ofere gratuit vaccinul tuturor angajaților ONU

Citeste si: Dezinformare uriașă a soțului politician al Oanei Stancu! Supărat că autoritățile interzic pelerinajele creștinilor, senatorul Daniel Zamfir a înfierat un festival gay care va fi organizat online!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Vaccinul împotriva coronavirusului în viitor trebuie să fie accesibil întregii lumi, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul unui discurs rostit la cea de-a 75-a sesiune a Adunării Generale a ONU.

“Suntem dispuși să ne împărtășim experiența și să continuăm cooperarea cu toate statele și structurile internaționale, inclusiv în ceea ce privește livrarea în alte state a vaccinului rusesc, care și-a demonstrat siguranța și eficiența”, a spus el.

“Rusia este convinsă că trebuie utilizate toate capacitățile industriei farmaceutice globale pentru ca în viitorul apropiat să fie asigurat accesul liber la vaccinare a cetățenilor tuturor statelor”, a subliniat Putin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI