Close sidebar
Close sidebar

Cât de fericită era Adriana! Imagini emoționante cu victima ucigașului olandez realizate iarna trecută, la un loc de joacă din București! Fetița, inclusă într-un program de voluntariat

Adriana Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani ucisă de pedofilul olandez, făcea parte dintr-un program umanitar și a fost la București la începutul acestui an alături de mai mulți copii proveniți din medii defavorizate.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imagini cu micuța de 11 ani ucisă în urmă cu câteva zile de pedofilul olandez au fost postate pe pagina evenimentului ”Our Big Day Out”, organizat anual de Asociația Sister. În luna ianuarie, Adriana Mihaela Fieraru a venit la București alături de mai mulți defavorizați. Aceștia au avut ocazia să-și petreacă câteva ore la un loc de joacă din București, au avut parte de un program artistic și au primit cadouri de la voluntarii care au organizat evenimentul. Adriana apare în imagini zâmbind fericită alături de alți copii care au fost prezenți la eveniment.

Adriana Mihaela Fieraru nu era la prima experiență în cadrul programului ”Our Big Day Out”. Ea a participat și în anii trecuți la ediția de iarnă a mini-vacanței puse la cale de voluntarii asociației. De altfel, imediat după ce informația legată de dispariția fetiței a fost făcută publică, pe pagina de soicalizare a asociației s-a făcut un apel pentru găsirea micuței.

Adriana, găsită fără viață după două zile de căutări

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Our Big Day Out” este un program de voluntariat adresat atât copiilor instituționalizați, a bătrânilor care locuiesc în azil dar și a familiilor defavorizate. Programul a ajuns la ediția a 14-a și până acum a avut peste 3.500 de beneficiari iar la el au lucrat mai mult de 2.000 de voluntari.

Citeste si: S-a întâmplat acum 9 ani, tot în Gura Șuții! ”O fată de 14 ani din Gura Şuţii a fost sechestrată şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu 40 de bărbaţi!”

Citeste si: Olandezul s-a sinucis degeaba! Cum i-a salvat justiția pe pedofilii străini din România?

Citeste si: Detalii incredibile neștiute până acum! Pedofilul olandez vorbea românește: „Unde mergi, fetița? Hai să te duc eu!”

Adriana Mihaela Fieraru, o fetiță de 11 ani din localitatea Gura Șuții, a dispărut pe 20 septembrie pe drumul de la școală către casă.

Două zile mai târziu, ea a fost găsită fără viață, pe un câmp din apropiere. Suspectul, un cetățean olandez, a murit și el câtva zile mai târziu în urma unui accident auto. Autoritățile cred că acesta s-a sinucis după ce s-a aflat identitatea lui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI