La finalul anului trecut, dr. Menci a fost eliberat conditionat. Vizibil transformat dupa cei mai bine de doi ani petrecuti in spatele gratiilor, profesorul Mencinicopschi, ajuns azi la 68 de ani, a avut de infruntat o alta realitate, cea a lipsei banilor.

Gasit vinovat de prejudiciu adus statului, dr. Menci are pus sechestru pe avere si sta si acum sub teroarea ca singura sa avutie, o casa langa Bucuresti, ii va fi luata de stat.

In plus, profesorul si sotia lui si-au cheltuit toti banii pe avocati, iar acum se vad nevoiti sa traiasca din cateva sute de lei. Asta in conditiile in care 1/3 din pensia profesorului este oprita pentru recuperarea prejudicului adus statului. 
Asa arata acum dr Menci, dupa mai bine de doi ani in inchisoare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Din punct de vedere material am fost foarte afectati. Am putea pierde chiar casa, singurul nostru bun. Perioada aceasta este trista, marcata de lipsuri. Eu sunt bolnav, cardiac, si numai tratamentul meu costa 500-600 de lei pe luna”, a marturisit dr. Mencinicopschi. 

De altfel, chiar daca nu a vrut sa se planga, cei mai bine de doi ani de inchisoare l-au schimbat pe profesor, care a suferit

si un infarct dupa gratii. Mult mai slab, plin de riduri si cu o parte a danturii lipsa, profesorul Gheorghe Mencinicopschi a aparut tot mai rar in public in ultima perioada.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si