Close sidebar
Close sidebar

Cat de iubita a fost Ileana Ciuculete! Regretata artista avea uneori nevoie de un bodyguard care sa o protejeze de multimea care dansa in jurul ei!

Ileana Ciuculete s-a stins din viata pe 14 martie, lasand un gol imens in inimile fanilor.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Moartea Ilenei Ciuculete, care a pierdut pe 14 martie lupta cu o boala nemiloasa, a lasat muzica populara mai saraca si a socat multimea de fani pe care artista de 65 de ani o stransese in aproape jumatate de secol de cariera. Foarte iubita pretutindeni, nu numai in Oltenia, zona ei de bastina, Ciuculete strangea sute de oameni pe la cantarile ei, fie nunti, botezuri sau concerte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De exemplu, acum doi ani, la zilele comunei Afumati, regretata interpreta a avut nevoie de serviciile unui bodyguard pentru a o proteja de admiratorii care se stransesera in jurul ei in timpul melodiei "Ciorba de curcan"! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI