Close sidebar
Close sidebar

Cat de priceput este Klaus Iohannis la schi! “Schiaza de performanta, face sase-sapte coborari”

Presedintele Iohannis a petrecut cateva zile la schi, la Sureanu, in judetul Alba.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile cu Klaus Iohannis la schi, stand la rand la telescaun si vorbind cu sportivii din jurul sa,u au aparut in toata mass-media. Se stie ca  presedintele este un bun tenismen, dar pana acum nu se stia cat de bun schior este.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Iohannis este un schior “de performanta” spune Daniel Sabau, administratorul Domeniului Schiabil Sureanu. 

“Eu l-am urmarit de cateva ori pe partie si sa stiti ca domnul Iohannis schiaza chiar de exceptie, el si anturajul care il insoteste.

In primul rand, nu schiaza la noi decat pe A-uri (n.r. partii care au intre 2.000 si 1.650 m). O sigura data s-a intamplat ca, din momentul in care a dat telefon si pana a ajuns acolo, starea vremii s-a schimbat si din cauza vantului a trebuit sa oprim telescaunul si atunci a facut cateva ture pe C-uri cu teleschiul. Efectiv schiaza de performanta si atunci ii e foarte simplu sa ajunga pe Domeniul Schiabil Sureanu, face sase-sapte coborari si gata”, a spus Daniel Sabau, proprietarul Domeniului Schiabil Sureanu, pentru Alba24.

 

Foto: Alba24.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI