Desi este vara, iar rosiile cu branza par a fi o gustare sau chiar o masa ideala in aceasta perioada torida, se pare ca obiceiul de a manca constant aceste preparate nu face bine deloc organismului.

De ce? Branza este un aliment bogat in grasimi si in combinatia cu rosiile poate fi consumat in cantitati mari, mai ales daca faci asta regulat. Asa ca, o salata de rosii cu branza asezonata cu ulei, dar si cu foccacia poate duce la ingrasarea organismului.



Mai mult, daca rosiile pe care le consumi nu sunt din gradina ta sau eco, te poti trezi ca acumulezi in organism extrem de multe substante toxice, substante golosite in cresterea si coacerea artificiala a rosiilor. Cele din comert sunt pline de pesticide.

Meniul de rosii cu branza nu este unul echilibrat din punct de vedere nutritional, de aceea nu este recomandata consumarea lui decat ocazional, nicidecum zilnic.

Consumate zilnic, rosiile favorizeaza aparitia inflamatiilor in diverse locuri sensibile ale corpului, astfel ca dieta cu rosii cu branza iti poate da dureri de cap sau de articulatii. Branza consumata in cantitati mari poate duce la dereglari hormonale si aparitia anumitor tipuri de cancer, asta datorita continutului ridicat de cazeina, o proteina animala despre care specialistii spun ca stimuleaza aparitia tumorilor canceroase.

Totusi, consuml de rosii simplu, nu in combinatie cu branza, poate aduce beneficii organismului.
Rosiile au un continut mare de apa si fibre, iar din punct de vedere caloric, rosiile au in jur de 20 de calorii, scriu cei de la romaniatv.net.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si