Presa romana a relatat ieri ca Paul Lambrino, cunoscut ca "Printul Paul al Romaniei”, este executat silit pentru o datorie de 4,7 milioane de lire sterline pe care o are fata de Marco Houston, patronul publicatiei britanice Royalty Magazin. Lambrino si Houston s-au judecat in Anglia pentru o datorie de 1,8 milioane de lire sterline, pe care Paul o avea fata de ziarist, instantele britanice obligandu-l si la plata a 2,9 milioane de lire sterline ce reprezinta cheltuieli de judecata.

Sentinta a fost aplicata si in Romania, astfel ca, pentru a incerca recuperarea unei parti din suma, un executor judecatoresc a scos la licitatie, ieri, 11 picturi si sculpturi ale lui Paul, pretul de pornire al acestora fiind de 19.000 de euro. In toata aceste poveste si-a facut loc si numele lui Radu Duda, sotul Principesei Margareta, reprezentant al Casei Regale, care nu il recunoaste pe Paul Lambrino.
Avocat Mircea Andrei
Avocat Mircea Andrei
Avocatul lui Paul, Mircea Andrei, a explicat ca Marco Houston ar fi scris, la indemnul lui Paul, un articol defaimator la adresa lui Duda, iar acesta l-a dat in judecata si a obtinut o suma uriasa. „Ei s-au împrietenit şi, să spunem, din prietenie Marco Houston a publicat un articol negativ împotriva lui Radu Duda. Acesta l-a dat în judecată pe Marco Houston şi a câştigat acest proces”, a dezvaluit avocatul lui Lambrino pentru digi24.ro.
„A câştigat aproximativ 2 milioane de lire sterline despăgubiri şi ulterior Marco Houston l-a dat în judecată pe prinţul Paul ca să recupereze banii pe care era obligat să-i plătească faţă de Radu Duda”, a mai explicat Mircea Andrei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si