Sunt foarte multe situațiile în care parbrizul mașinii noastre se poate sparge. Putem să-l găsim așa în parcare, acesta se poate sparge în urma unui accident sau în timp ce mergem să ne sară o piatră în geam. Scenariile sunt mult mai multe. Cert este că, în funcție de gravitate și pentru a evita riscul de a fi amendați său de a nu trece la ITP, acest parbriz trebuie înlocuit cât mai curând.

Tocmai de aceea serviciul de montaj parbrize Megane Clio la domiciliu pote oferi multe avantaje de economie de timp și bani.

Efectuarea operației de înlocuire într-un service specializat pentru parbrize ne poate lua chair și o zi întregă. V-a trebui să sunăm să vedem disponibilitatea produsului ce trebuie înlocuit, să așteptăm venirea lui, în cazul în care acesta nu este în stoc, să facem o programare, să ne deplasăm, să așteptăm intervenția, să lăsăm să tracă timpul necesar recomandat pentru fixare, care poate dura câteva ore și abia apoi să ne deplasăm în direcția în care avem trebă în acea zi.

Tot acest demers pare istovitor și mare consumator de timp. În acest sens pentru a evita inconvenientele create atât de spargere parbrizului, cât și cele legate de risipa de timp pe care o vom face la un service tradițional de înlocuire parbrize, cea mai economică și rentablă soluție pare să fie oferită de serviciile de montaj sau înlocuire parbrize la domiciliu. Indiferent de marca, modelul sau tipul mașinii, acest serviciu poate fi la fel de eficient și util.

Care sunt principalele avantajele oferite de serviciul de schimbare parbrize la domicilu?

În cazul în care vă aflați în situația de a avea parbrizul spart și aveți nevoie urgent de înlocuirea lui este bine de știut că Parbrize Acasă poate realiza acest lucru pentru voi în cel mai scurt timp posibil. Oricare ar fi tipul de parbriz necesar și locația la care doriți să se facă intervenția, montajul poate decurge în condiții optime în cel mai eficient timp posibil.

O echipă formată din doi oameni se va deplasa la locul solicitat și va efectua înlocuirea, respectând  toate tehnicile și procedurile necesare pentru a vă putea bucura din nou de un parbriz intact. Pot fi înlocuite parbrizul, luneta, geamurile laterale, colțarele, ornamentele și accesoriile aferente.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Pentru că știu cât de important este timpul pentru fiecare dintre noi și cât de mult poate fi irosit apelând la o intervenție clasică de înlocuire, firma s-a gândit să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu servicii adaptate vremurilor și obiceiurilor actuale.

Printre avantajele aduse de acest tip de intervenție amintim:

  • beneficiați de același tip de servicii de înlocuire sau montare parbriz ca și în cazul unui service specializat pentru parbrize;
  • economisiți timp util, de care poate aveți nevoie în alt sens;
  • beneficiați de orice tip de schimbare de parbriz, lunetă, geamuri laterale etc.;
  • le puteți solicita ajutorul în orice locație doriți, acasă, la birou, într-o parcare etc.
  • înlocuirea se face cu produse de calitate, mărcile Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson.
  • intervenția durează foarte puțin și este rapidă;
  • veți primi garanție pentru lucrarea executată și pentru produsul de înlocuire,
  • costurile sunt accesibile;
  • acest tip de intervenție poate fi realizat pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, autocamioane și utilaje;
  • consumabilele folosite sunt de cea mai bună calitate, respectând toate standardele.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este obligatoriu să respectați recomandările oferite după montaj.

De ce să apelați la serviciile Parbrize Acasă?

Având în vedere stilul nostru de viață actual, în care dispunem de din ce în ce mai puțin timp, chiar și efectuara unor intervenții la mașină fără să fie nevoie de deplasare, pot fi extrem de utile în economia noastră de timp.

Astfel, dacă aveți nevoie de înlocuire sau montaj parbrize la domiciliu, cu un simplu telefon puteți beneficia de cele mai prompte și avatajoase servicii, fără să pierdeți timp și fără bătăi de cap. Firma înlocuiește parbrize pentru marcile: Audi, BMW, Volkswagen, Opel, Renault, Dacia, Mercedes, Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Seat, Toyota, Citroen, Nissan, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Daewoo, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Volvo, Man, Daf, Iveco etc. Indiferent de ce marcă sau model este autoturismul vostru, aveți parte de aceeași calitate a înlocuirii, la prețuri avantajoase.

Mantajul va decurge foarte simplu, în costul manoperei fiind inclusă și deplasarea la locul pe care îl indicați voi. În funcție de natura lucrării, intervenția va dura aproximativ 30 de minute. Echipa va veni pentru lucrare în maximum 7 zile de la solicitare.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Serviciul pus la dispoziția este incontestabil unul avantajos și eficient pentru cei care doresc să beneficieze de o intervenție de calitate, la o locație solicitată de ei, fără a mai pierde timp cu programarea și cu așteptarea necesară asigurării garanției lucrării. Toate produsele folosite și consumabilele sunt adecvate și de cea mai buna calitate, ridicându-se la standardele recomandate  de producătorul mașinii.

Pentru a beneficia de serviciul de montaj parbrize Megane Clio, accesați pagina Parbrizeacasa.ro și nu ezitați să sunați la numerele de telefon pentru o programare!

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si