Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cât mai rămâne vara în România? Temperaturi peste cele normale, până la jumătatea lunii octombrie

A fost un weekend atipic pentru sfârșitul lunii septembrie. Am avut parte de caniculă în partea de sud a României, acolo unde temperaturile s-au înregistrat între 36-37 de grade Celsius. Nici în luna octombrie nu vom scăpa de căldură.

Redactia Stirile Kanal D,

Cât mai rămâne vara în România? Temperaturi peste cele normale, până la jumătatea lunii octombrie

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „În această săptămână vom avea temperaturi peste normalul perioadei?”

Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu: „Vremea de vară continuă și la finalul lunii septembrie. În acest weekend am avut parte de caniculă în partea de sud a țării, temperaturi de 36-37 de grade. În câteva localități, chiar și în Capitală au fost 34-35 de grade, cu alte cuvinte temperaturi cu 10-12 grade mai ridicate față de normal. Și în această săptămână ne vom bucura de vreme de vară. Temperaturile mai scad puțin, dar tot vom avea temperaturi de 30-31 de grade până vineri, chiar sâmbătă. Temperaturi în continuare peste normalul termic al perioadei, inclusiv în Capitală o vreme de vară în aceste zile cu temperaturi de 28-30 de grade,ba chiar 31 de grade la început de săptămână. Vom avea parte și de vânt în prima jumătate a săptămânii, în partea de sud sud-est a țării, rafale de 45 de kilometri pe oră.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Dar au fost deja ploi torențiale aseară în sud și în vest, se vor extinde acestea și în alte părți ale țării?”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu: „A fost un episod de instabilitate pronunțată în jumătatea de vest a țării. A plouat torențial, au fost cantități de peste 60-70 de litri pe metru pătrat, iar acest episod de instabilitate s-a încheiat în această dimineață.

În continuare ne vom bucura de o vreme frumoasă și cum am menționat caldă. Următoarele ploi pe care le așteptăm s-ar putea să apară sâmbătă sau duminică, pe partea de vest, centru și nord.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Cum arată momentan începutul lunii octombrie?”

Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu: „Va fi tot o lună neobișnuit de caldă.

Estimările noastre pe următoarele săptămâni, până spre jumătatea lunii octombrie, indică în continuare o vreme mai caldă față de normal. Ne mai putem aștepta și în octombrie la temperaturi ridicate, peste 25 de grade, nu atât de ridicate precum în septembrie, dar vremea s-ar părea că se menține caldă până la jumătatea lunii octombire.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI