In articol:
Câtă sare se pune la varza murată la butoi pentru iarnă
Tradiţia spune că varza se pune la murat în jurul sărbătorii Sfântului Dumitru, care are loc pe 26 octombrie. Află din acest articol câtă csare se pune la varza murată la butoi pentru iarnă!
Iată câtă sare se pune la varza murată la butoi pentru iarnă!
Dacă vrei să ştii câtă sare se pune la varza murată la butoi pentru iarnă în grame, află că în medie este vorba de 30 de grame.
Citeste si: Reţeta de conopidă murată la borcan pentru iarnă
Citeste si: Reteta pentru harbuji murati
Cum alegi varza pentru murat?
Varza pe care vrei să o pui la murat trebuie să fie cât mai coaptă.Dacă este albă, atunci este bine coaptă. De asemenea, varza trebuie să fie tare.
Pentru a nu se înmuia varza murată la butoi, trebuie să dai la o parte frunzele verzi. Dacă nu vrei să le arunci, din ele poţi face o gustoasă varză călită.
După aproximativ o lună, varza se acrește.
Varza își păstrează proprietățile miraculoase și după ce intră în fermentație, astfel că, un consum regulat de varză murată îi furnizează organismului vitaminele, antioxidanții și enzimele de care are nevoie.
Varza murată este ideal de consumat în dieta pentru tratarea ulcerului, dar și în dietele de slăbit alături de ciorba de varză.