Close sidebar
Close sidebar

Cătălin Bordea, mesaj emoționant după ce și-a pierdut mama. Ce i-a transmis în vis: “Poți vorbi cu mine în gând, că te aud”

Comediantul Cătălin Bordea trece prin momente grele, după ce a pierdut-o pe mama sa în vârstă de 55 de ani. Sâmbătă, aceasta a fost condusă pe ultimul drum.

Stefania Pavel,

Ea este Mihaela Bordea.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama lui Cătălin Bordea a trecut prin momente cumplite, după ce cancerul i-a recidivat. Ședințele de chimioterapie o făceau să se simtă din ce în ce mai slăbită, iar părul începea să îi cadă.

Gluma făcută de Mihaela Bordea cu fiul său

Chiar și așa, aceasta a sperat până în ultima clipă că poate se va vindeca și totul o să revină la normal.

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar.

Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să “deranjeze” pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o in proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am ras din tot sufletul amândoi. Mi-a zis:”Cătăline, am o veste proastă și una bună.
Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut parul și aia bună e că acum semănăm leit”, 
a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Imagine de la înmormântarea Mihaelei Bordea.

[Sursa foto: Botosaneanul]

Citește și: Documentul care aruncă în aer ancheta de la Ferma Dacilor. Petrecerea care îl aducea pe Cornel Dinicu mai aprope de autorizația de funcționare

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sâmbătă, Mihaela Bordea a fost condusă pe ultimul drum de familie și de apropiați. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la casa părintească, în localitatea Todireni, iar slujba a fost țintă de trei preoți.

Ce i-a spus în vis mama comediantului?

Cătălin Bordea a povestit pe contul său de Instagram ce a visat. Tot acolo a spus că o simte pe mama lui liniștită acolo unde este.

„Am sănătate, am o bunică cu multe sfaturi, am un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă țin pe linia de plutire, am luciditate și recunoștință. Am o meserie care face lumea fericită și care mă apropie de oameni pe care nu îi cunosc ca și cum ne știm de o viață/ Nu mai am o mamă, fizic, însă în sufletul meu e vie, e liniștită, zâmbește și mă ține în brațe când am nevoie”, a scris cunoscutul comediant.

Imagine cu Cătălin Bordea de la înmormântarea mamei sale.

[Sursa foto: Colaj Facebook& Botoșăneanul]

Citește și: Elena Udrea, executată silit de FISC. Care este valoarea terenurilor scoase la licitație?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În mesajul său a precizat și faptul că oamenii se pierd în detalii și uită să mai trăiască în prezent, și astfel apare depresia.

”Aseară am visat-o. Mi-a zis: ”Copile, acuma nu mai depindem de telefon. Acum poți vorbi oricând cu mine, în gând, că te aud”. Mama, care m-a făcut atât de tânără încât eu la un moment dat îmi făceam temele într-o cameră, ea în cealaltă”, a spus în cele din urmă Cătălin Bordea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI