Fiecare prezentare de modă a designerului Cătălin Botezatu este un show incendiar în adevăratul sens al cuvântului. Recunoscut pentru creativitatea și nonconformismul creațiilor sale, designerul nu se dezminte cu ultima sa realizare, colecția de vară.

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns din nou la spital, în Turcia: ”Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști”

Cătălin Botezatu, desginer: „Este o colecție, „Colors” se numește pentru că sunt foarte multe culori, pentru că este vară și am vrut să dăm o stare de bine celor care ne privesc, din materiale

tip brocard, cu pene, cu mărgele.”

Evenimentul se va difuza în peste 150 de țări

Materiale fine, prețioase, sunt puse în evidență de tiparele creative ale ținutelor. Profesionist desăvârșit, Cătălin Botezatu știe cum să surprindă publicul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cătălin Botezatu, desginer: „Vor fi colecții spectaculoase și noi să nu uităm că acest eveniment se va difuza în peste 150 de țări și asta e o mândrie pentru noi că ne putem vedea pe tot mapamondul.”

Experiența din Grecia a rămas una dintre cele mai frumoase amintiri ale designerului, care de la prezentare la prezentare își perfecționează spectacolul. De altfel, prolificul creator de modă reușește să își împartă creativitatea artistică și să pună la punct mai multe colecții.

În atelierul său se lucrează acum la mai multe colecții.

Cătălin Botezatu, desginer: „Urmează două prezentări la Sibiu. Una la palatul Brukenthal și una în Sibiu pe cel mai lung catwalk din România.”

Designerul pare să fie recuperat total după intervenția chirurgicală suferită la începutul lunii, în Turcia, când i-a fost montat un stent. Acum pare mai activ ca niciodată și este nerăbdător să aducă în fața publicului și alte colecții de senzație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si