Close sidebar
Close sidebar

Catalin Cazacu, fata in fata cu cea mai mare frica! “Cred ca asta m-a speriat cel mai tare!”

Catalin Cazacu, prezentatorul quiz show-ului “Cash Taxi”, emisiune care va debuta cu un nou sezon sambata, 6 iunie, la ora 22:00, la Kanal D, se declara un neinfricat pe traseele de motociclism. Nu ii este teama de nimic, traieste la maximum adrenalina competitiilor de mare viteza, dar cand vine vorba de cei dragi, inima lui incepe sa bata cu putere.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vedeta a povestit ca, in urma experientei prin care a trecut, de autoizolare, din cauza pandemiei care a lovit omenirea, a dat piept cu adevarate angoase. Catalin Cazacu a povestit ca s-a luptat in ultima perioada cu teama ca parintii sai ar putea fi in vreun fel afectati in contextul epidemiei.

            “Pentru parintii mei a fost o perioada dificila. Si cred ca asta m-a speriat cel mai tare in ultima perioada: gandul ca ei ar putea avea probleme”,  a spus Catalin Cazacu.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

            ​Pe Catalin Cazacu, telespectatorii il vor putea revedea din acest weekend, pe micile ecrane. Prezentatorul isi pune iar taxiul cu pemii in miscare, la „Cash Taxi”, facandu-si „clientii” fericiti, incepand chiar din aceasta sambata, de la ora 22:00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI