Close sidebar
Close sidebar

Catalin Cazacu nu s-a urcat pe motor de cand s-a intors in tara! “Ma simt slabit. Nu ma simt eu in stare” VIDEO!

Catalin Cazacu amana momentul in care se va intoarce la marea sa pasiune, motociclismul.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Revenit in tara de cateva zile, dupa 5 luni in care s-a aflat in competitia Exatlon, Catalin Cazacu continua sa nu se afle in cea mai buna forma a sa. Din acest motiv, fostul campion la motociclism nu a indraznit sa se urce pe motor si nici nu si-a reluat antrenamentele. Campionul ar fi trebuit sa-si reia antrenamentele pentru ca peste 2 saptamani urmeaza sa participle la o competitie sportiva.

 

“Nu am urcat inca pe motor. Sper ca zilele viitoare sa-mi fac aceasta placere. Nu sunt in cea mai buna forma fizica, incep prin a lua vitamine multe. Da, ma simt inca slabit. A fost o perioada foarte lunga in care nu i-am dat corpului nimic sanatos, in afara de nucile de cocos si ce mai gaseam noi pe acolo.

Am nevoie de vitamine pentru ca nu ma simt eu in stare sa ma sui pe motocicleta, una dintre marile mele dorinte”, a declarat Catalin Cazacu.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Zilele trecute insa, fostul faimos de la Exatlon a fost in vizita in orasul sau natal, Timisoara, acomodarea cu viata din Romania desfasurandu-se greoi.

 

“Am fost la Timisoara, unde am avut o surpriza enorm de mare pentru ca am fost asteptat la aeroport de foarte multi prieteni. Am reusit sa-mi vad familia si prietenii, am iesit si eu in club, pentru ca nu mai fusesem de foarte mult timp. Sa vezi atatia oameni dintr-o data m-au cam zapacit si am stat un pic retras, dar am fost foarte bine primit si acolo", a spus sportivul. 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI