Catalin Cazacu, gazda quiz show-ului "Cash Taxi", a rememorat cu nostalgie perioada in care a dat Bacalaureatul, amintire declansata de aceasta perioada, in care mii de absolventi de liceu traiesc emotiile celui mai important examen din viata lor. Indragita vedeta are si un sfat pentru toti tinerii care se afla in aceasta ipostaza.

"In unele cazuri zicala <Ai carte, ai parte!> functioneaza. In perioada urmatoare, eu ma voi plimba prin tara cu taxiul si voi <vana> oameni care au cunostinte de cultura generala si pe care ii voi rasplati J.

Sfatul meu pentru tineri este sa invete si pentru BAC, si pentru <Cash Taxi>", spune Catalin Cazacu.

Carismaticul prezentator recunoaste ca, atunci cand el a sustinut examenul de Bacalaureat, nu s-a concentrate foarte mult pe studiu, marea lui pasiune fiind sportul, insa a avut noroc sa ii “cada” la examen subiectele pe care le invatase cel mai bine.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: BACALAUREAT 2019. Iulia Ionescu, profesor de Limba și Literatura Română, a rezolvat live subiectele de la examenul de BAC

Citeste si: BACALAUREAT 2019. Ce subiecte au avut elevii la proba de Limba și Literatura Română. BAREME

"Faceam parte dintr-o clasa in care eram 32 de baieti, dintre care 31 faceau fotbal si eu practicam motociclismul.

Celelalte clase aveau foarte multi baieti destepti, care invatau bine. Imi amintesc ca m-am rugat ca la BAC sa fiu intr-o banca cu un coleg care sa nu fie de la mine din clasa. Invatasem foarte bine <Mara>, de Ioan Slavici, si, indiferent ce imi pica, eu scriam ce invatasem, mergand pe principiul <Decat sa invat 10 opere gresit, mai bine invat una, dar bine> J", povesteste, cu umor, Catalin Cazacu care subliniaza ca a promovat examenul de Bacalaureat cu nota mare, alegand limba si literatura romana, limba engleza, istorie si sport (fotbal).

Prezentatorul "Cash Taxi" isi aminteste ca a avut totusi o proba, din cadrul Bacalaureat-ului, la care a intampinat mari dificultati.

Citeste si: BACALAUREAT 2019. Cum a reușit să promoveze studiile Viorica Dăncilă și de ce nu și-a făcut publică nota examenului de admitere

"Fotbalul mi-a pus cea mai mare problema. Nu jucasem fotbal pana atunci si mi-am rugat colegii sa nu imi dea pase. Timp de 45 de minute cat am <jucat> nu am atins mingea, dar ma miscam bine si am argumentat ca n-a fost vina mea ca n-am primit pase. Am luat nota mare", rememoreaza vedeta.

Un nou sezon “Cash Taxi” va fi difuzat la Kanal D, de miercuri 3 iulie, de la ora 23:00. Catalin Cazacu, prezentatorul show-ului, ii provoaca pe pasagerii sai, la un test fulger, spre destinatie! Cei isteti vor castiga premii consistente in bani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si