Cei doi au incercat sa isi tina relatia ascunsa, dar au fost surprinsi la o terasa de pe litoral. Cazacu si Ilinca luau masa, isi faceau poze si se atingeau timid, ca doi adolescenti indragostiti. Cand au plecat de la terasa se tineau in brate, semn ca relatia este una serioasa.

Nu au mai putut evita intrebarile paparazzilor care i-au prins, asa ca cei doi au facut primele

declaratii ca un adevarat cuplu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ilinca e o femeie extraordinara. Nu am avut nicio intentie sa ne ascundem, acum ne aflam la  inceputul relatiei si ne dorim sa se intample ceva frumos in viata noastra", a declarat Catalin Cazacu pentru wowbiz.ro.

"Este un inceput frumos. Suntem in perioada in care ne cunoastem, ne apropiem. Cred ca relatiile adevarate de iubire se traiesc departe de ochii lumii, as vrea sa  avem intimitatea pe care amandoi ne-o dorim", a declarat prezentatoarea TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si