El le-a multumit baimarenilor si maramuresenilor de la care a invatat "ce inseamna sa fii demn, sa fii mandru, sa fii curajos, sa fii mereu cu fruntea sus, sa mergi cu demnitate si onoare inainte, sa crezi in Dumnezeu".

"Am venit azi, acasa cu foarte mult dor de Baia Mare, si dragoste pentru baimareni. Am venit acasa pentru a indeplini o datorie de onoare pentru oras, pentru baimareni si pentru sufletul meu.

Am venit, astazi, acasa pentru a depune juramantul pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, am venit astazi, acasa pentru ca in fata baimarenilor sa depun cu onoare si cu demnitate juramantul pentru binele baimarenilor, si pentru binele acestui oras. Doresc sa le multumesc oamenilor din acest oras pentru ca mi-au fost alaturi si imi sunt alaturi. Vreau sa le multumesc celor care mi-au ramas prieteni, vreau sa le multumesc si celor care nu mi-au ramas prieteni. Vreau, astazi, venind acasa, sa le multumesc baimarenilor pentru cea ce m-au invatat; si am invatat de la toti baimarenii si maramuresenii ce inseamna sa fii demn, sa fii mandru, sa fii curajos, sa fii mereu cu fruntea sus, sa mergi cu demnitate si onoare inainte, sa crezi in Dumnezeu, dar sa crezi si oamenii de langa tine. Le multumesc pentru aceasta lectie pe care am invatat-o zi de zi de cand m-am nascut in acest oras, le multumesc pentru ca pe parcursul multor luni, ani am aratat cum poate un oras sa renasca", a spus Chereches, potrivit Agerpres
.

La depunerea juramantului a fost prezent si Arhiepiscopul vicar al Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, Iustin Sigheteanul, care l-a incurajat pe primar si i-a darut o carte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Totodata, edilul a cerut noului Consiliu Local sa demonstreze ca exista viitor pentru ca el se va lupta pentru el.

"Si va rog pe dumneavoastra sa nu lasati acest oras sa moara! Astazi am marea bucurie sa simt o picatura de libertate, si fac acest lucru cu foarte multa sete de libertate, dar cu foarte multa dragoste pentru un oras pentru care ma voi lupta, pentru oamenii acestui oras care m-au invatat sa fiu un baimarean adevarat, un maramuresan adevarat si un roman adevarat. Astazi, mie imi raman cateva lucruri care unii le-ar fi considerat putine, dar sunt atat de multe si d e cuprinzatoare; mi-a ramas sa ma rog, sa gandesc, sa iubesc, sa fiu alaturi de familia mea si de baimarenii mei dragi", a mai spus Catalin Chereches.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si