"Mi-am exercitat dreptul de vot, chiar daca unii nu si-au dorit acest lucru si intr-un anumit mod mi-a fost ingradit dreptul de a-mi exercita votul intr-un mod direct la sectia de vot.(...) Astazi am votat nu pentru un partid politic care sa conduca Romania, ci am votat pentru romanii care trebuie sa beneficieze de respect din partea Parlamentului Romaniei, un Parlament care sa fie echilibrat si in favoarea romanilor si nu in favoarea celor care stau la usa Romaniei pentru a ne indica diverse reguli despre cum sa ne manifestam noi ca si stat si popor.

Cred ca este un moment important mai ales ca pana in 2018, momentul istoric in care vom sarbatori 100 de ani de la formarea statului roman, acesta este Parlamentul cu care vom merge inainte. Astept ca acest Parlament sa ofere Romaniei un Guvern asa cum romanii isi doresc", a declarat Catalin Chereches, potrivit stiripesurse.ro

El a mai spus ca votul prin care romanii isi aleg noul Parlament reprezinta sacrificiul celor care s-au jertfit in decembrie 1989, pentru libertatea tarii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Cred ca votul meu este un vot intr-un fel acordat cu sange. Acordat cu sange pentru ca am facut foarte multe eforturi pentru a-mi exercita acest drept de vot. M-am sacrificat foarte mult pentru acest lucru si ma gandesc ca mai avem foarte putine zile pana in 22 decembrie cand sarbatorim libertatea noastra si cred ca este momentul in care toti trebuie sa participam la vot pentru a arata ca aceasta Romanie a noastra, pe care toti o iubim, este o tara unde oamenii se manifesta cu foarte multa hotarare, demnitate si curaj pentru viitorul ei.

Am toata increderea in romani si am toata increderea ca fiecare dintre noi va intelege in urmatoarea perioada ce inseamna sa fii roman, ce inseamna sa fii patriot in adevaratul sens al cuvantului si ce inseamna sa numesti aceasta tara patria ta", a afirmat Chereches.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si