Cătălin Dănuț Dobrescu are 35 de ani și a fost dat dispărut de către tatăl său la 10 ani după ce și-a anunțat familia că pleacă la muncă peste hotare. La acea vreme, tânărul le-a spus apropiaților că va lucra în Norvegia.

Cătălin este din orașul Târgu Cărbunești, județul Gorj. Tatăl acestuia a alertat autoritățile în cursul zilei de marți, 17 septembrie.

Citește și: Adolescentă de 15 ani din Constanța, dispărută de luna trecută. "Orice detaliu poate fi crucial în găsirea ei!", transmite familia alertată în contextul crimelor de la malul mării

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

barbat disparut, norvegia, muncitor roman

„Dănuţ Cătălin Dobrescu, de 35 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, a plecat de la domiciliu, în data de 27 spre 28 iulie 2014 şi nu a mai revenit”, le-a spus bărbatul în vârstă de 59 de ani polițiștilor. 

Cine l-a văzut pe Cătălin este rugat să sune la 112 

În momentul în care a plecat din România, Cătălin avea 1,75 metri înălţime, greutate aproximativ 75 de kilograme, păr şaten, faţă ovală, ochi căprui.

Nu se cunosc detalii despre hainele pe care le purta atunci tânărul.

În prezent bărbatul a fost dat în urmărire la nivel național. Dacă cineva l-a văzut sau are informații despre el sau care pot duce la identificarea lui Cătălin este rugat să anunțe cât mai repede autoritățile.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că, la data de 27 spre 28 iulie 2014, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul său, precizând că o să meargă la muncă în Norvegia, şi nu a mai revenit.

Nu se cunosc detalii privind articolele de vestimentaţie cu care era îmbrăcat la data plecării”, menționează reprezentanţii IPJ Gorj.

Citește și: S-a urcat beat la volan, a ucis o femeie și a fugit de la locul accidentului! Tragedia de la Bacău a fost provocată de un șofer din Arad

barbat disparut, norvegia, muncitor roman


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si