„Situația de la Spitalul Județean Suceava a fost creată de medici! Mulți dintre ei au cabinete particulare și au tratat pacienți care aveau coronavirus! Apoi au venit la Spitalul Județean și au infectat pe toți colegii de muncă! Spitalul luase toate măsurile de protecție, dar medicii sunt principalii vinovați! Colac peste pupăză, majoritatea medicilor și-au luat concediu medical și au tratament preferențial față de oamenii de rând! Sunt pacienți care stau câte 30 la o singura toaletă!

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis va participa la o ședință împreună cu Guvernul României pe tema gestionării epidemiei de coronavirus

Citeste si: Alexandru Arșinel este în doliu! O persoană dragă din familie ucisă de coronavirus

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Au dat bir cu fugiții și au lăsat Spitalul fără personal medical, situația este foarte gravă! Să nu-i mai considerăm eroi pe niște oameni care nici măcar nu au mustrări de conștiință, singurii care au mai rămas sunt infirmierii, asistenții medicali și o parte din personalul medical.

Citeste si: Ministrul de finanţe al landului Hessa s-a sinucis, copleşit de îngrijorare cu privire la efectele pandemiei asupra economiei

Suceava trebuie închisă! Cine îi aprovizionează pe cei din carantină la domiciliu? Vă spun eu: NIMENI! Băieții din înalta societate stau singuri în rezerve, iar românul de rând stă înghesuit în paturi claie peste grămadă! Cazurile sunt mult mai multe decât spune media, dar domnul fost ministru Costache s-a gândit să testeze prima data Bucureștiul! Stați în casă dragi români, nu e de joacă! Dacă guvernul nu cumpără testere pentru toată populația, riscăm să murim pe capete! O să revin cu noi informații”, a fost mesajul lui Cătălin Moroșanu pe Facebook.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si