„Ce surpriza frumoasa! Un clip in care am regasit momente importante din cariera mea. Acum stiu ce melodie voi asculta toata vara: "I'm unstoppable today!":) Voi incerca sa fiu unstoppable si la Olimpiada!”, a scris aceasta pe Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Catalina Ponor s-a calificat, sambata, in finala la barna la Jocurile Olimpice de la Rio. Ea a obţinut nota 14,900 în calificările la bârnă de duminică seară, dar vestea că va concura în finală a primit-o în cursul nopţii, când s-au încheiat cele cinci subdiviziuni din concurs. Finala la bârnă va avea loc în 15 august.

"Nu-mi vine să cred că se întâmplă cu adevărat. La 29 de ani, trei ani de stat acasă, revenire în gimnastică în aprilie 2015, operaţie la tendonul lui Ahile, cinci luni de recuperare şi sunt aici, cu singura mea şansă de a obţine ce-mi doresc”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook dupa calificarea in finala.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si