Invitata la emisiunea lui Teo Trandafir, Catalina Ponor a vorbit despre performanta ei de la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca, unde a castigat medalia de aur.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Mi-am spus ca trebuie sa trec peste intrigi, sa imi vad de treaba. Pentru gimnastica feminina, este o varsta inaintata. Varsta e un numar, nu conteaza atata timp cat te simti bine si iti doresti sa ai rezultate. Ceea ce e important este sa faci ceea ce vrei cu adevarat. Este doar dorinta, ambitia, incapatanarea sa arati ca poti sa faci la orice varsta performanta. Mai demult, ti se parea ca esti batran la 21 de ani si ca nu mai poti face performanta. Dar nu e asa", a spus Catalina Ponor.

Gimnasta a explicat si de ce la un moment dat si-a rugat mama sa iasa din sala fiindca ii transmitea foarte multe emotii.



"Nu suport sa o stiu pe mama in sala. In prima zi de concurs i-am zis ca nu vreau sa o vad in sala. Saraca a iesit afara, a stat pe scari. A stat afara ca sa nu ma emotioneze. La finala, i-am zis ca e ok, sa fie prezenta, i-am zis ca o sa fac fata emotiilor. I-am zis: hai, in sala si stai acolo cu mine", a povestit Catalina Ponor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si