Cătălina Matache, sora lui Victor Slav, și-a construit o carieră în cadrul structurilor Ministerului de Interne. Căsătorită de 12 ani cu Tiberius, cu care are o fată, pe Briana, Cătălina a fost întotdeauna un sprijin pentru fratele ei celebru, așa cum prezentatorul tv a recunoscut în repetate rânduri. 

Citeste si: Cu ce l-a supărat „Moş Gerilă” pe Victor Slav

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Eu lucrez în Ministerul Administaţiei şi Internelor, la Inspectoratul General pentru Imigrări pe fonduri europene. Nu am vrut să îmbrăţisez meseria de ofiţer, doar profesia de economist, dar printr-o conjunctură favorabilă la acel moment am ajuns să lucrez aici. Nu mă identific nici după ani cu această meserie, dar oamenii şi faptul că mă simt utilă în ceea ce fac mă ţin încă aici”, declara în 2018 Cătălina despre meseria ei.

familia Cătălinei Matache
Cătălina are o fată cu soțul Tiberius

Între timp, însă, sora lui Victor Slav a fost încadrată cu funcția de ofițer specialist principal la Direcția Fonduri Externe Nerambursabile (DFEN), așa cum apare în ultima declarație de avere depusă de Cătălina Matache acum trei luni. Din respectivul document oficial se deduce că sora prezentatorului tv nu deține pe numele ei nici un imobil și nici o mașină, Cătălina declarând pe propia răspundere că nu are nici conturi bancare, dar nici datorii. 

Salariul încasat de Cătălina de la Ministerul de Interne este secretizat

Nici salariul încasat de Cătălina nu apare, fiind secretizat, așa cum se mai practică în completarea acestui gen de declarație. Doar venitul anual al soțului Tiberius este trecut în declarația de avere a Cătălinei, bărbatul încasând anual 52800 lei, adică 4400 lei pe lună. Cumnatul lui Victor Slav este mare pasionat de cursele de mașini, ajungând anii trecuți să urmărească de la fața locului o competiție auto desfășurată pe celebrul circuit german de la Nurburgring.

În plus, în declarație mai este trecută și alocația anuală încasată pentru Briana, adică 1536 lei.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si