Conform CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 35.026 de persoane, din care 4.428 cu serul Moderna şi 30.598 cu cel Pfizer BioNTech.

Dintre cei care au primit vaccinul Pfizer, 30.141 au făcut doza de rapel şi 457, prima doză

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 65 de reacţii adverse la serul Pfizer (11 de tip local, 54 de tip general) şi una la serul Moderna (reacţie de tip local).

De asemena, alte 11 reacţii adverse sunt în curs de investigare, au precizat reprezentanţii CNCAV.

Până în acest moment, au fost vaccinate 661.062 de persoane, din care 625.608 cu vaccinul Pfizer şi 35.454 cu cel de la Moderna.

Reamitim că a opta tranșă de vaccin anti-COVID Pfizer nu a mai fost livrată în această dimineață în România, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din Germania. Astfel fenomenele meteo extreme din Germania au dus la anularea zborului.

Câte persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore?
Câte persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Agresorul copilului din Hunedoara a fost reținut. Filmul complet al scenelor incredibile petrecute la locul de joacă

Declarațiile premierului în legătură cu dozele de vaccin Pfizer

Premierul, Florin Cîţu susține că noua tranşă de vaccin Pfizer și BioNTech nu va întârzia mult și că se va luat în calcul posibilitatea ca Ministerul Apărării Naţionale să aducă aceste vaccinuri în țară.

“Dozele respective nu au mai putut ajunge la această oră. S-ar putea să ajungă azi, vedem, ori astăzi, ori mâine,”  a precizat prim-ministrul, potrivit unui post Tv.

Am vorbit cu Ministerul Apărării Naționale, să vedem dacă avem noi posibilitatea să aducem noi aceste doze.

Sunt doze de rapel, nu e nicio problemă, nu se reprogramează nimeni”, a mai afirmat premierul Florin Cîțu.

Citeste si: Ministerul Educaţiei: 1.051 unităţi de învăţământ au început în scenariul roşu

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si