Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 3.928.681, din care 2.811.399 au schema de vaccinare completă, conform datelor transmise duminică de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

De asemenea, 152 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Număr record de vaccinări în judeţul

Peste 3.000 de persoane s-au vaccinat până duminică dimineaţă la Maratonul Vaccinării de la UMF Iaşi, în timp ce în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un număr record de vaccinări în judeţul Iaşi, respectiv peste 6.000.

Citeste si: Bilanţ coronavirus 17 mai 2021: Câte cazuri noi de infectare s-au înregistrat în ultimele 24 de ore?

Prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş a anunţat că până duminică dimineaţă peste 3.000 de persoane s-au imunizat la Maratonul Vaccinării care se desfăşoară la UMF Iaşi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a precizat că în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un număr record de vaccinări în judeţul Iaşi, adică 6.194 de doze administrate. Dintre acestea, au fost 3.279 persoane care au primit prima doză, iar 2.915

persoane au fost vaccinate cu a doua doză.

Pe parcursul întregii campanii, cu prima doză s-au vaccinat în judeţul Iaşi 160.234 de oameni, iar 112.499 de persoane au primit şi rapelul.

În toate centrele de vaccinare din judeţul Iaşi s-au administrat până acum 272.733 doze de vaccin împotriva COVID-19.

Citeste si: Veste bună: Noi vaccinuri Pfizer BioNTech ajung luni în România

Noi vaccinuri ajung în România

România va primi luni o nouă tranşă de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care constă în 697.320 doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană şi vor ajunge pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si