Close sidebar
Close sidebar

Câte persoane s-au vaccinat în ultimele ore? Anunțul oficial

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate împotriva COVID-19, 10.800 de persoane, dintre care peste 8.000 cu prima doză, a transmis, vineri, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Alina Raducu,

Câte persoane s-au vaccinat în ultimele ore? Anunțul oficial [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile au anunțat că peste 10.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Conform CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 10.832 de persoane, iar dintre acestea 8.030 au primit prima doză.

Totodată, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate patru reacţii adverse, din care trei la vaccinul Pfizer şi una la cel de la Johnson & Johnson. Alte 61 de reacţii adverse sunt în curs de investigare, dintre care un caz formă severă.

"Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h.

În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp", a anunțat CNCAV.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Câte persoane s-au vaccinat în ultimele ore? Anunțul oficial [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ministerul Sănătăţii anunță că vaccinarea gratuită anti-HPV a fost extinsă la fete până la 18 ani

Câte persoane au fost vaccinate de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID?

Până în prezent, numărul total al persoanelor vaccinate este de 5.274.606,

din care 5.158.489 cu schema completă

"Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă", a mai precizat CNCAV.

Citeste si: VIDEO| Cum arată noua listă a țărilor cu risc epidemiologic. 12 țări au intrat în ZONA ROȘIE! Descarcă de aici documentul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI