Afla la ce oră ajunge în 2021 Moș Crăciun în România!

Google Santa Tracker este locul în care te poti juca și poți urmări ce face Mos Crăciun

Google Santa Tracker este un program de divertisment pentru copii cu temă de Crăciun, lansat pentru prima dată în 2004 de Google. Acest program cu tematică de sărbători simulează urmărirea lui Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului, dar înainte de acest lucru, utilizatorilor li se permite să se joace, să vadă și să afle prin anumite activități  care sunt adăugate zilnic în luna decembrie. 

Astfel, pe  santatracker.google.com, utilizatorii vizionează, se joacă și explorează noi tărâmuri din lumea lui Moș Crăciun. Dacă folosiți unul dintre cele două sisteme de urmărire ale lui Moș Crăciun, puteți vedea în timp real cât mai este până când Moș Crăciun va ajunge la locuința voastră.

Câte zile mai sunt până la Crăciun? Pe urmele lui Moş Crăciun: Google a lansat Santa Tracker

Câte zile mai sunt până la Crăciun? Pe urmele lui Moş Crăciun: Google a lansat Santa Tracker

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Când vine Moş Crăciun în 2021? Idei de cadouri

Tot aici poți vedea live traseul lui Moș Crăciun

Tot pe site ul oficial al Google Santa Tracker, copiii îl pot căuta pe Moş Crăciun pe aeroportul de la Polul Nord, află care sunt tradițiile de sărbători în diverse părți ale globului, pot avea acces în laboratorul de programe unde realizează personaje importante pentru sezonul sărbătorilor, reni și spiriduşi şi, totodată, se folosesc de punctele cardinale pentru a găsi cadouri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Pe pagina Santa Tracker de la Google există 23 de opriri în căutarea lui Moş Crăciun.

Așadar, cei care accesează acest site pot urmări videoclipuri animate de personaje amuzante, pot accesa jocuri care îl au în centru pe Moş Crăciun, cum ar fi "Unde este Moş Crăciun", "Tunel de vânt", "Orchestra elfilor" şi "Casa lui Rudolph", și au la dispoziție și o căsuță dedicată traducerilor.

În fiecare an, în ajunul Crăciunului, Moș Crăciun pleacă în călătoria sa din Laponia, împreună cu renii săi Este un drum de aproape 510.000.000 km, pe care îl parcurge cu o viteză de aproape 3.000 km pe secundă. De asemenea, este o zi foarte aglomerată pentru Moş Crăciun, care trebuie să viziteze 390.000 de case pe minut, adică 6.424 de case pe secundă.

Deși Moșul călătorește, numărătoarea cadourilor livrate crește, dar într-un ritm mai mic când Moșul este într-un oraș. Urmărirea moșului este blocată până pe 24 decembrie, ora 12:00 ora României. În acest timp, vizitatorii pot să se joace jocuri în satul Moșului în timpul anului.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este artistul internațional care nu va mai concerta la festivalul „Beach, Please! 2024”? Și-a anulat participarea cu o zi înainte de a urca pe scenă- radioimpuls.ro

Citeste si: Când se merge la colindat de Crăciun și Revelion

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si