Close sidebar
Close sidebar

Catedrala Mantuirii Neamului are amenajate la subsol patru adaposturi antiatomice

Catedrala Mantuirii Neamului are amenajate patru adaposturi antiatomice, iar atunci cand va fi gata va fi mai inalta cu 34 de metri decat Casa Poporului.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Muncitorii lucreaza sase zile din sapte pentru a termina proiectul la timp. Catedrala va fi inalta cat un bloc cu 30 de etaje, adica va avea aproape 120 de metri inaltime si 26 de metri lungime.

La parter, au fost proiectate doua sali polivalente, dotate cu altare, iar la subsol sunt construite 42 de cripte, patru buncare anti-atomice, un muzeu al crestinismului, dar si diferite spatii destinate conferintelor de presa.

Citeste si: Alertă de tsunami în Pacific după un cutremur de 7,2 care a avut loc în largul coastelor statului Peru- kanald.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Acesta este unul dintre cele patru adaposturi antiatomice impuse de legislatia în vigoare.

Dupa cum puteti vedea, ele sunt deja echipate conform legislaţiei. Tocurile usilor sunt cuprinse deja în structura de beton a Catedralei” explica inginerul Vasile Cracaoanu, consilier patriarchal, potrivit Digi24.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI