Astăzi, 8 octombrie, deputații au votat un proiect legislativ care prevede ca românii aflați la muncă în străinătate să fie ajutați de stat în cazul în care o persoană din familie moare peste hotare. Totuși, pentru ca legea să intre în vigoare trebuie să fie promulgată de către președintele României Klaus Iohannis. 

Suma pe care statul o oferă celor care se află într-un astfel de scenariu trist nu este deloc una mică, ci în valoare de mii de euro.

În cazul în care plafonul este depășit, ar putea exista posibilitatea ca restul banilor să fie suportați din taxe consulare. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

„Statul român suportă cheltuielile de repatriere a cetăţenilor români decedaţi în Diaspora, la cererea familiei, în limita a...” Citește continuarea pe WOWbiz.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si