Un cățeluș a fost salvat în ultimul timp, din mașina în care a fost lăsat, nesupravegheat, în caniculă. O femeie a alertat autoritățile imediat cum a văzut în ce stare se află animăluțul în autoturism.

Cățeluș salvat în ultimul timp din mașina încinsă

Incidentul care putea să se transforme într-o durere nemărginită pentru proprietarul animăluțului a avut loc în urmă cu o zi.

O femeie a observat într-un autoturism închis, aflat în soare, un cățeluș care părea în stare gravă. Aceasta a alertat imediat autoritățile, care au intervenit de urgență.

Cățelușul a fost salvat în ultimul moment, fiind găsit într-o stare avansată de deshidratare, din cauza temperaturii extreme din autoturism.

Animăluțul a fost dus la medicul veterinar, care a reușit să îl salveze.

Se pare că proprietara cățelușului a fost identificată și sancționată.

Citește și: Un azil de bătrâni din localitatea Poarta Albă, în pericol din cauza unui incendiu de vegetație. Ce au transmis autoritățile

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Cățeluș uitat în mașină, în caniculă, salvat în ultimul moment

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile?

"Ieri, în jurul orei 11.40, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de o femeie că un cățel este închis în interiorul unei mașini, cu geamurile închise și riscă să se deshidrateze.

Polițiștii au intervenit imediat și au reușit să scoată la timp animalul din interiorul mașinii, cățelul fiind vizibil într-o stare avansată de deshidratare, având în vedere temperatura ridicată din habitaclul autoturismului.

În cel mai scurt timp, cățelul a fost dus la un cabinet veterinar, unde a primit îngrijiri de specialitate, iar acum este bine.

Proprietara animalului a fost identificată ulterior de polițiști și sancționată contravențional", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește și: Tragedie în Lepșa, după ce un adolescent a căzut de pe un pod în râul Putna. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Cățeluș uitat în mașină, în caniculă, salvat în ultimul moment

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Cum protejăm animalele de temperaturile caniculare

Biroul pentru Protecția Animanelelor vine în ajutorul proprietarilor de animale. Polițiștii au oferit câteva sfaturi pentru îngrijirea adecvată a animalelor în perioada caniculară.

Proprietarii sunt îndemnați să asigure animăluțelor șederea în spații răcoroase și apă curată, atât acasă, cât și în plimbare, să limiteze ieșirile în timpul orelor de vârș și plimbarea pe asfalt, să nu lase animăluțele în mașină sau încăperi care nu sunt aerisite și riscă să se încălzească.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si