Incidentul a fost provocat de un sofer in varsta de 96 de ani. Batranul conducea cu viteza si nu a acordat prioritate, provocand un impact ingrozitor.

Caterina Radion, o romanca in varsta de 62 de ani, a ajuns in stare grava la spital, fiind nevoie de interventia unui elicopter pentru a o transporta la cea mai apropiata unitate spitaliceasca din zona. Femeia a fost victima unui accident rutier petrecut in Italia, in apropierea orasului Ozegna.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Barbatul care a provocat tragedia este un batran in varsta de 96 de ani care nu a acordat prioritate si a lovit din plin un alt autoturism. Barbatul a murit pe loc.

Politistii au deschis o ancheta, iar autoritatile, nu exclud varianta potrivit careia batranului i s-a facut rau in timp ce conducea, iar aceasta sa fi fost cauza accidentului, potrivit spynews.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si