Close sidebar
Close sidebar

Cateva zeci de masini au fost vandalizate in Piatra Neamt. Incredibil ce facea barbatul surprins pe camerele de supraveghere!

Zeci de masini au fost vandalizate in urma cu doua nopti, in centrul orasului Piatra Neamt, iar politia s-a sesizat in urma reclamatiilor. Camerele de supravegherea au surprins cum un barbat lovea masinile, in toiul noptii.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe imaginile surprinse de camerele de supravheghere, politistii au vazut cum in jurul orei 3 noaptea, in parcare apare un barbat care sta putin pe ganduri si incepe sa loveasca la intamplare masini. Isi lua ca tinta in special oglinzile, pe care le lovea cu piciorul.  Se deplasa greoi printre autoturisme, ca sa-si aleaga urmatoarea masina pe care sa o distruga, clatinandu-se vizibil. A lovit 34 de masini si a avariat cateva zeci de oglinzi, apoi a disparut, clatinandu-se in continuare.

O parte din proprietari au fost norocosi pentru ca au gasit oglinzile doar date peste cap, insa majoritatea pagubitilor si-au gasit masinile cu oglinzile sparte sau complet distruse.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Politia a fost chemata de proprietarii care au gasit masinile avariate, insa nimeni nu a depus inca vreo plangere. Cercetarile continua pana la prinderea vandalului.

sursa: observator.tv

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI