O tragedie fără margini a avut în luna decembrie 2022, în Petroșani! Un șofer, pe vremea aceea, în vârstă de 19 ani a intrat în plin într-un grup de elevi pe o trecere de pietoni.

Cumplitul accident a avut loc după ora 22.00, atunci când cei 6 copii, cu vârste între 11 și 14 ani, sportivi la Școala de Fotbal Damian Militaru, se îndreptau spre casă, după ce au participat la un banchet.

Din păcate, inima unui copil în vârstă de 11 ani a încetat să mai bată, iar 3 dintre colegii lui au fost transferați de urgență la Timișoara. 

După ce a comis fapta teribilă, șoferul s-a făcut nevăzut, însă a fost prins ulterior de către oamenii legii în Aninoasa și dus la audieri. El era băut și nu avea nici persmis de conducere. Totodată, pe numele lui sunt multe capete de acuzare, printre care și omor din culpă. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Închisoare șofer accident Petroșani

Imagine de la locul accidentului din Petroșani.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Cine sunt cei doi tineri din Drobeta-Turnu Severin care își puteau pierde viața în urma unui conflict? Mara i-ar fi spus lui Robert că vrea despărțirea

Cazul de la Petroșani similar cu cel a lui Vlad Pascu?!

Instanța a decis ca șoferul să primească o pedeapsă aspră pentru cele întâmplate. De altfel, tânărul a fost condamnat pentru omor și tentativă la omor calificat.

Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit anii pe care îi va petrece vinovatul după gratii.

”Condamnare de 13 ani si 10 luni pentru șoferul din Petroșni care in decembrie 2022 a intrat în plin într-un grup de 6 copii aflați pe trecerea de pietoni iar pe unul dintre ei l-a omorât. Instanța l-a condamnat pentru omor și tentativă la omor calificat, conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice de 1,57 la mie dar și fuga de la locul accidentului. Au fost de asemenea acordate daune de peste 1.000.000 euro”, a spus Adrian Cuculis.

Închisoare șofer accident Petroșani

Șoferul care a provocat un grav accident în Petroșani și-a aflat sentința.

[Sursa foto: Colaj Facebook & WOWbiz]

Citește și: Cât plăteau părinţii la grădiniţa din Ilfov, acolo unde educatoarea i-ar fi abuzat pe copii? Femeia, lăsată în libertate

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, acesta a făcut o comparație cu cazul lui Vlad Pascu, acolo unde situația este mult mai gravă și el a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și nu omor calificat, așa cum s-a cerut. 

”Cazul pune din nou pe tapet și în dezbatere de ce Vlad Pascu a fost trimis în judecata pentru ucidere din culpă și nu omor calificat.

Consider că în acest caz instanța a dozat corespunzător pedeapsa raportat și la vârsta celui care a produs accidentul și trecutul său. Cazul s-a judecat relativ rapid iar inculpatul a fost în permanență arestat ”, a mai precizat avocatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si