Eduard Palko, tânărul de 19 ani, care a accidentat mortal trei persoane în luna august a anului trecut, în Sântimbru, și-a aflat ieri sentința.

Familiile victimelor sunt în stare de șoc și consideră că nu se face dreptate în cazul celor pe care i-au îngropat, potrivit informațiilor transmise de alba24.ro.

Sentința primită de cel care a ucis trei tineri a revoltat familiile victimelor

Eduard Palko a lovit mortal cu mașina trei tineri, în luna august a anului trecut. Potrivit informațiilor de la vremea respectivă, șoferul de doar 19 ani se afla sub influența alcoolului la momentul tragediei.

Conform sursei citate anterior, Eduard Palko și-a primit ieri sentința. Tânărul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, cu executare.

Citește și: Pensii mai mari din septembrie 2024, prin schimbarea nivelului de impozitare. Anunțul făcut de șeful Guvernului

Câți ani de închisoare a primit tânărul de 19 ani care a ucis trei persoane în accidentul de la Sântimbru?

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”(…) condamnă pe inculpatul PALKO EDUARD NORBERT, la pedeapsa închisorii de 4 ani şi 6 luni sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, (…) contopeşte pedepsele de 1 an şi 6 luni închisoare şi 4 ani şi 6 luni închisoare în pedeapsa cea

mai grea de 4 ani şi 6 luni închisoare, la care adaugă un spor obligatoriu şi fix de o treime din cealaltă pedeapsă (18 luni x 1/3= 6 luni) rezultând o pedeapsă de 5 ani închisoare, care se va executa în regim de detenție”, s-ar arăta în decizia judecătoriei, potrivit sursei de mai sus.

Se pare că decizia judecătorilor în privința tânărului a revoltat familiile victimelor.

Rudele îndurerate ale celor trei tineri care au murit spulberați pe DN 1 s-ar fi strâns în jurul troiței de la locul accidentului în semn de protest.

"Nu se poate așa ceva cum să iei cinci ani și copiii zac în pământ. Cum să primească cinci ani? Asta nu mai e lege. Alții pentru că fură o găină iau ani, iar el pentru că o omorât trei copii, rupt de beat, cum o fost, stă cinci ani în pușcărie. Nu sunt de acord cu așa ceva. Eu îmi plâng copilul din ziua în care a murit, îl plâng zi și noapte", a spus mama unuia dintre tinerii uciși, conform aceleiași surse.

Citește și: VIDEO „Faraonii” de Buzău, călcați de polițiști! Ireal cum se crede că au făcut avere doi interlopi din Calvini

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Unul dintre tinerii care a murit în accident urma să devină tată. Acesta nu a apucat, din păcate, să își cunoască copilul. Rudele celor trei tineri care au murit ar fi declarat că vor contesta decizia instanței.

Accidentul tragic din Sântimbru a avut loc în noaptea de 26 spre 27 august 2023.

Cei trei tineri, cu vârsta de 17, 18, respectiv 25 de ani, care și-au pierdut viața, se deplasau spre o benzinărie din zonă împreună cu mai multe persoane. În urma etilotestului, s-a stabilit că șoferul avea 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, a mai informat presa locală.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si