În umă cu o lună, Mario Iorgulescu a fost implicat într-un grav accident pe Șoseaua Chitilei. Fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, în care se afla un bărbat de 34 de ani, care a decedat pe loc.

Conform declarațiilor martorilor, Mario Iorgulescu se afla sub influența alcoolului și al altor substanțe interzise, astfel că nu a putut evita contactul cu celălalt autovehicul implicat în trafic, ceea ce a dus imediat la incriminarea sa legală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De altfel, imediat poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat de Mario. Mai mult, la scurt timp și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 a făcut publice datele de la Institutul Național de Medicină Legală în legătură cu rezultatul analizelor de laborator. Concret, tânărul a avut în momentul accidentului o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a fost depistat pozitiv la cocaină!!!

Cum a fost anunțat Mario Iorgulescu în spital că este urmărit penal

Ulterior, deși Mario Iorgulescu se afla în stare gravă, înainte de a fi transportat la o clinică din Italia, pe 20 septembrie, în salonul de la Spitalul Elias, un procuror care i-a adus la cunoștință faptul că este urmărit penal.

”La data de 19 septembrie 2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Iorgulescu Gino-Mario sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, s-a menționat într-un comunicat oficial al Parchetului de

pe lângă Tribunalul București, care a mai menționat și faptul că, după punerea sub învinuire, oamenii legii vor monitoriza tot ce se întâmplă cu privire la starea de sănătate a lui Iorgulescu jr.

Mario Iorgulescu riscă pușcăria după ce a ucis un om! Ce l-ar putea salva în ultimul moment!

În atari condiții, acuzat de uciderea din culpă, dar şi de conducere sub influenţa drogurilor şi alcoolului, Mario Iorgulescu riscă pușcăria după ce a ucis un om. Pedeapsa ar fi între opt luni și șase ani, dar există și șansa ca un judecător indulgent să suspende executarea într-o închisoare, cu condiţia ca pedeapsa să nu depăşească trei ani de detenţie, în plus, să fie și impresionat de explicaţiile pe care fiului şefului Ligii profesioniste de fotbal ar putea să le dea în momentul în care va fi apt fizic să meargă la un proces.

Pe de altă parte, orul Robert Cazanciuc ar putea să strice rânduiala și Mario Iorgulescu să aibă totuși probleme reale, dacă senatpropunerea făcută de politican, și anume, suspendarea executării pedepsei în astfel de cazuri să fie interzisă. În situația în care, proiectul de lege va fi adoptat de Parlament, nu vor mai beneficia de clemenţa justiţiei, ba chiar vor ajunge după gratii şi şoferii, inclusiv fiul șefului LPF, care au provocat accidente mortale în timp ce conduceau.

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si