Cu o avere de 2.1 miliarde de dolari, fostul mare jucător de tenis nu are rival în România. Şi unica fată pe care o are Ion Ţiriac trăieşte într-un lux de nedescris. Ioana este stabilită la Miami, acolo unde a absolvit Facultatea de Economie din Miami, potrivit Antena Sport.

Cât costă locuința de pe malul Oceanului Atlantic?

În momentul în care Ioana Natalia s-a mutat în Statele Unite, în 2018, Ion Ţiriac nu s-a uitat la bani şi i-a cumpărat un apartament spectaculos.

Acesta are o terasă cu o vedere panoramică. Este locul în care fiica omului de afaceri îşi face cele mai multe poze, pe care le postează ulterior pe reţelele sociale.

Citește și: Averea lui Ion Tiriac a crescut fabulos în ultimul an. Care e explicația și câți bani are miliardarul de 83 de ani

Locuinţa Ioanei din Miami l-a costat pe Ion Ţiriac nu mai puţin de două milioane de euro.

Locuinţa Ioanei din Miami l-a costat pe Ion Ţiriac nu mai puţin de două milioane de euro.

[Sursa foto: Ioana Natalia- Instagram]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Locuinţa Ioanei din Miami l-a costat pe Ion Ţiriac nu mai puţin de două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic. Este una de lux! Omul de afaceri îi face toate poftele unicei sale fiice.

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac. Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania.

Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Fostul jucător de tenis și-a dezamăgit fiica

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Natalia Ioana, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce a făcut acest gest.

Citește și: Ion Țiriac își așteaptă sfârșitul în stil mare. Cât a plătit pentru un loc de veci „luxos”?

Ioana Natalia, fiica lui Ion Țiriac

Ioana Natalia, fiica lui Ion Țiriac

[Sursa foto: Ioana Natalia- Instagram]

Ion Ţiriac a dezvăluit că s-a săturat să vină jucătorii la el să se plângă de noile reguli din tenis. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si