Alexandru Bourceanu a fost membru al echipei naționale de minifotbal a României, care a obținut, pentru prima dată în istorie, titlul de campioană mondială. El a detaliat suma de bani pe care fiecare jucător a primit pentru această realizare.

Citește și: Imagini virale de la un meci din Liga a 3-a! Fotabaliștii s-au scăldat în nămol

"Pentru câştigarea Campionatului Mondial de minifotbal am avut o primă de 1000 de euro pentru fiecare jucător.

Doar suntem campioni mondiali. Merităm mia de euro, dar nu ştiu dacă această remuneraţie va fi mărită.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În momentul acesta se încearcă mărirea acestei remuneraţii prin minister sau ANS, pentru ca echipa să fie la un nivel cât mai bun. Băieţii aceştia trebuie să fie remuneraţi în cariera lor, nu doar pentru performanţa asta. E un sport în care rămâi cu sechele pe viaţă. Eu am sechele pe viaţă", a povestit Alexandru Bourceanu  pentru jurnaliștii de la  AS.ro.

România a devenit campioană la minifotbal. Țara noastră a obținut primul trofeu mondial pentru minifotbal

Naționala României a învins Kazahstanul în finala Campionatului Mondial de Minifotbal de la Ras al Khaimah (Emiratele Arabe Unite), sâmbătă, 4 noiembrie 2023, câștigând la loviturile de departajare cu scorul final de 14-13.

Citește și: Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, o legendă vie a sportului, vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Românii au adăugat primul și singurul trofeu major care lipsea din palmaresul naționalei.

Jucătorii din Kazahstan au deschis scorul în finalul primei reprize, la prima fază periculoasă a lor, prin autogolul lui Ungur. După o primă repriză foarte bună, România a cedat inițiativa în partea a doua. Tarzhanov a majorat scorul la 2-0 în minutul 37.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si