Aurelian Preda a câştigat bani pentru că a fost membru al ARAIEX, o asociaţie care se ocupă de drepturile de autor ale artiştilor, banii fiind încasaţi după monitorizarea apariţiilor la televizor şi a CD-urilor vândute.

Numele lui Aurelian Preda apare pe o listă a asociaţiei, în dreptul acestuia fiind trecute două sume brute: 5.744 de lei (cu explicaţia cablu) şi 1.319 lei (cu explicaţia copii private). Suma brută totală este de 7.063

lei, din care s-a reţinut un comision de 481 de lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Câţi bani câştiga, cu adevărat, Aurelian Preda. A fost şi salariat al unei televiziuni

Astfel, Aurelian Preda a încasat o sumă netă de 4.322 lei, cu mult peste alţi cântăreţi aflaţi şi ei pe listă. De pildă, Bianca Rus a figurat cu 2.253 de lei, aproape de două ori mai puţin decât a câştigat artistul decedat pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani.

Evident, aceasta nu era singura sursă de venit a lui Aurelian Preda. Artistul popular încasa cam 1.000 de euro pentru un recital la o nuntă, dar avea şi un salariu fix, tot de aproximativ 1.000 de euro, de la televiziunea la care realiza emisiuni folclorice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si