Close sidebar
Close sidebar

Câţi bani câştiga, cu adevărat, Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară avea trei surse de venit!

Aurelian Preda a câştigat bani şi de pe urma unei asociaţii a artiştilor.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aurelian Preda a câştigat bani pentru că a fost membru al ARAIEX, o asociaţie care se ocupă de drepturile de autor ale artiştilor, banii fiind încasaţi după monitorizarea apariţiilor la televizor şi a CD-urilor vândute.

Numele lui Aurelian Preda apare pe o listă a asociaţiei, în dreptul acestuia fiind trecute două sume brute: 5.744 de lei (cu explicaţia cablu) şi 1.319 lei (cu explicaţia copii private). Suma brută totală este de 7.063 lei, din care s-a reţinut un comision de 481 de lei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Câţi bani câştiga, cu adevărat, Aurelian Preda. A fost şi salariat al unei televiziuni

Astfel, Aurelian Preda a încasat o sumă netă de 4.322 lei, cu mult peste alţi cântăreţi aflaţi şi ei pe listă. De pildă, Bianca Rus a figurat cu 2.253 de lei, aproape de două ori mai puţin decât a câştigat artistul decedat pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani.

Evident, aceasta nu era singura sursă de venit a lui Aurelian Preda. Artistul popular încasa cam 1.000 de euro pentru un recital la o nuntă, dar avea şi un salariu fix, tot de aproximativ 1.000 de euro, de la televiziunea la care realiza emisiuni folclorice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI