Disparitia Alinei Ciucu, tanara de 25 de ani impinsa spre moarte de Magdalena Serban, pe peronul statiei de metrou Dristor, i-a indurerat pe satenii din Listeava, o micuta localitate aflata la 70 de kilometri de Craiova, din care se tragea victima.  "Era o fată foarte cuminte şi foarte deşteaptă. Ştia când să vorbească şi ce să vorbească. Ştia să ignore dacă cineva avea un comportament prost sau o educaţie proastă.

Ea nu jignea pe nimeni şi nici nu dădea ocazia să fie jignită de cineva. A reuşit să ajungă la Bucureşti pentru că au ajutat-o nişte vecini înstăriţi, care au văzut că învaţă foarte bine. Dacă nu o ajutau ei, nu avea nicio şansă să meargă mai mult de opt clase la şcoală, pentru că mama ei nu avea posibilităţi. Acum avea şi ea serviciu în Bucureşti şi găsise un băiat cu care urma să se căsătorească, dar n-a mai apucat“, a povestit pentru gds.ro matusa Alinei din satul doljean.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum fata urmeaza sa fie inmormantata in comuna natala, a aparut si problema achitarii costurilor funeraliilor, in contextul in care mama naturala a Alinei Ciucu are greutati financiare.  "Acum nu are posibilitatea nici să o înmormânteze, are doar 142 de lei venit pe lună, abia se poate întreţine, nici nu ştie ce să facă mai întâi cu ei“, a opinat Mariana Ghigeanu, pentru sursa citata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si