Margherita de la Clejani a făcut valuri în presă la finalul lunii mai, după ce a intrat cu mașina într-un autoutrism parcat regulamentar. Oamenii legii au tetsat-o cu Drutestul, reieșind că a consumat substanțe interzise. Probele au fiost trmise la INML pentru analize suplimentare și a reieșit că e a consumat un cocktail de substanțe, riscând un dosar penal.

Clejanii
Margherita de la Clejani, alături de familia sa

Margherita provine dintr-o familie cu o stare materială excelentă, dar ea a decis să aibă și  afacere pe cont propriu. Astfel, ea a deschis, anul trecut, un magazin online numit Marcle (care vine de

la MARgherita și CLEjani), prin care se pot comanda rochii, salopete, costume, sau treninguri. Margherita promovează produsele, ale căror prețuri variază între 120 și 2.200 de lei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Margherita de la Clejani și-a depus CV-ul la resurse umane! S-a înscris într-un proiect finanțat de Uniunea Europeană!

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Citeste si: VIDEO| Margherita de la Clejani are din nou probleme. Este anchetată după ce a pălmuit maimuța

Margherita de la Clejani
Imagine cu o parte din produsele de pe site-ul magazinului Margheritei de la Clejani

Firma i-a adus Margheritei un profit de aproape 3.500 euro pe lună

Afacerea se derulează prin intermediul unei firme numite "Je suis Marcle SRL", care a fost înființată pe 17 septembrie 2019. Chiar dacă a avut doar trei luni și jumătate de activitate în 2019, firma Margheritei a înregistrat cifre excelente, conform datelor de la Ministerul de Finanțe.

Astfel, "Je suis Marcle SRL" a bifat un profit net de 59.808 lei, ceea ce este enorm, ținând cont că a avut activitate doar în ultima parte a anului. Dacă ar fi să facem o medie a profitului lunar, reiese că firma i-a adus Margheritei aproximativ 16.800 de lei, adică aproape 3.500 de euro. La finalul lui 2019, firma Margheritei avea datorii de doar 7.135 de lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si