Documentele arata cati bani castiga sefii serviciilor secrete din Romania. „Din datele furnizate chiar de autorii acestor declaraţii de avere, rezultă că primul loc, la capitolul salarii, dintre şefii serviciilor speciale, îl ocupă directorul Serviciului de Protecţie şi Pază, care a încasat, în perioada 2017-2018, salarii de 21.100,083 lei pe lună”, a dezvaluit Jurnalul national.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Eduard Hellvig

Cati bani castiga sefii serviciilor secrete din Romania. Eduard Hellvig, seful SRI, a incasat peste 13.200 lei pe luna

„Locul secund este ocupat de directorul interimar şi prim-adjunct al directorului Serviciului de Informaţii Externe, Silviu Predoiu, care a încasat 15.129,83 de lei lunar. Pe ultimul loc al podiumului se situează şeful civil al SRI, Eduard Hellvig, care a încasat un salariu de 13.257,91 de lei pe lună. În afara podiumului se poziţionează directorul STS, Ionel Sorinel Vasilică, acesta din urmă realizând, lunar, venituri salariale de 12.129,83 de lei”, a mai scris ziarul.

Cati bani castiga sefii serviciilor secrete din Romania. Din toamna se reduc bugetele

Actele oficiale demonstreaza cati bani castiga sefii serviciilor secrete din Romania. „Surse politice afirmă că Guvernul Dăncilă urmează să reducă drastic bugetele serviciilor secrete, la viitoarea rectificare bugetară din toamna aceasta. Este vorba, în principal, de bugetele SRI, SIE şi SPP. Potrivit acestor surse, cea mai importantă reducere va fi resimţită la Serviciul de Protecţie şi Pază, condus de Lucian Pahonţu, unde tăierile vor fi în proporţie de 30 la sută.

De altfel, Guvernul Dăncilă a renunţat cu totul la serviciile SPP”, a mai anuntat Jurnalul national.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si