Poreclit de colegi ”Contele Dracula” datorită imaginii uşor sinistre pe care o are după 3 luni la Exatlon, Pulhac are şanse importante să revină în fotbal după ce se întoarce din Republica Dominicană. Cristian a pierdut multe kilograme, este într-o formă de zile mari şi, cel mai important, nu şi-a anunţat încă retragerea din fotbalul profesionist.

În vârstă de 34 de ani, Pulhac a activat până acum la 9 cluburi de fotbal din România sau străinătate în aproximativ 16 ani de activitate.

Ultimul angajament l-a semnat în ianuarie 2017 şi a fost valabil până în ianuarie 2018, cu echipa Academica Clinceni din Liga II.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform site-ului trasfermarkt.com, cota de piaţă a fotbalistului Cristian Pulhac este în acest moment de 50.000 euro. Cifra este însă una orientativă şi ţine mai mult de valoarea jucătorului decât de sumele pe care cluburile le oferă la un transfer. Cea mai mare cotă de piaţă atinsă de Pulhac în carieră a fost de 1,5 milioane euro, în 2010, după ce a fost împrumutat de la Dinamo la Hercules FC, în Spania.

Impresarul lui Cristian Pulhac este Ioan Becali.

Spre comparaţie, Giani Kiriţă a atins recordul la cotă de piaţă în 2008, pe când juca în Turcia, la Bursaspor. În acel moment, Kiriţă era evaluat la 2,7 milioane euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si